torsdag den 20. oktober 2011

Efterårsferie

Dejligt at holde efterårsferie, selv om jeg synes jeg har haft travlt. Jeg har vasket køkkenet ned og fået flyttet lidt rundt i skufferne, det stod ikke helt praktisk, og det finder man først ud af, når man har boet et nyt sted i nogen tid. Ja tænk i dag er det et halvt år siden vi flyttede ind i huset. I tirsdag kom begge mine brødre og satte lister op så nu er der ikke meget tilbage der skal laves indendørs. Glæder mig til det hele er færdigt.
Her kan ses, hvordan en liste også kan sættes op uden at flytte møblerne først, hi

Før ferien skulle jeg til en 60 år fødselsdag. Og jeg var startet lidt på bogenæsken, da jeg sidst var i scrapklub nord. Den er lavet med aluminiumstape og forskellige effekter. Her er så det færdige resultat

ved godt at E vender forkert, men Jens er uddannet skolelærer
og det skulle jo gerne vise lidt om ham det der er på bogenHar lavet en stribe med billeder af Jens som vi kender ham, og skrevet lidt kommentarer til billederne.
Bogen gjorde stor lykke,  min kollega havde lavet 2 vers som var det første han læste, og derefter trak han billederne op en efter en.


Jeg begyndte også på til og fra kort til min kollega Gitte. Hun er stor fan af mine kort :) og bestiller gerne, super skønt at lave kort og smykker til hende, da hun værsætter det. Nissen er fra Quickutz.

Og så lige et par drinkskort af Donnas skabeloner

Nu skal jeg så lige have sat det sidste på plads på mit scrapværelse, så skal der laves julekort og Gitte har bestilt nogle kort til at putte chokoladeplader i.1 kommentar:

  1. Det ser da vildt spændende ud med det aluminiumstape. Hvor køber man sådan noget?

    SvarSlet