tirsdag den 31. august 2010

Huskøb og flytte

Ja det er godt nok nogle dage siden, jeg har skrevet. Det er fordi jeg har pakket og nu er jeg flyttet ud af huset, som vi solgte i maj. Alle mine ting bliver opmagsineret, da jeg ikke kan flytte ind i det hus jeg lige har købt.  Dagen efter vi kom hjem fra dejlig ferie på Kreta fik jeg nøglen og dagen efter opdagede jeg fugtskader i alle indervægge og gulvene er knækket i stuen og soveværelse, måske også i flere rum, men der ligger kork under alle gulvtæpperne og det skal jo så lige af før vi kan se gulvene. ØV

Så de sidste 14 dage har jo gået med at snakke med forsikringen, og diverse taksatorer.
I næste uge skulle jeg så gerne vide hvad og hvornår vi går i gang med reperationerne og får huset beboligt igen. Mureren siger der går ca 14 dage med at lave væggene, og så derefter kommer støbningen af gulvene. Disse skal så ligge i 3 uger før vi kan tapesere, lægge nye gulve og få slået nyt loft op.
Men jeg er heldigvis optimistisk, for hvis jeg skal have nye gulve, vil jeg have lavet varme i gulvene og sløjfet de grimme radiatorer.

Det er godt nok lang udsigt til at jeg kan flytte ind, men det bliver forhåbentligt godt. Jeg kan jo så begynde lidt i haven.
Jeg har pakket næste alle mine kreative ting ned, måske bliver der til lidt smykker, men lad os nu se....

I weekenden tager jeg til Viborg-messen, vil se om jeg kan få god inspiration og evt. købe lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar