torsdag den 15. juli 2010

lang tid siden

Ja det er lang tid siden jeg har skrevet her på bloggen, der har været så meget. Men lige nu nyder jeg at have ferie, ja har faktisk haft 14 dage allerede i morgen. Men tiden er fløjet af sted, har masser at se til.

Jeg har lavet disse kort efter Donnas skitser, Line skulle til 2 fødselsdage lige inden skoleferien startede. De gjorde lykke, og var faktisk sjove at lave.


Lagkagen har jeg ikke fået pyntet endnu

Vi har fået solgt vores hus, det gik hurtigt, kun 48 dage var det til salg. Vi skal være ude den 1. september.
Derudover har jeg i over en måned fået tilbud hjem på tag, vinduer og dører, køkken, bryggers, skabe og ombygning af et rækkehus her i byen. Det ville blive for dyrt med både køb og ombygning. Men huset trængte alvorligt til at få gjort noget af alle tingene.

I maj kiggede jeg på et hus i skønne omgivelser og tæt på Lines skole, det kunne også blive rigtigt lækkert, men det var rimeligt dyrt i forhold til, hvad jeg har råd til. Så ville skæbnen det, at huset blev sat ned i pris, stadig lidt dyrt, men det nærmede sig, og så gav jeg altså et bud og nu har jeg købt det.
Så nu er jeg begyndt forfra med tilbud på vinduer og dører, badeværelse da der er nogle k3´er på rør og for at udnytte 2 små rum bedre, vil jeg lægge badeværelse og bryggers sammen, da der ikke er yderdør i bryggerset.
Jeg håber, jeg også får råd til at sætte nyt køkken ind, men det er noget af det sidste, der må tages stilling til.
Jeg skal have lagt pergogulv i næsten hele huset, godt der er flinke og dejlige folk, der vil hjælpe mig. :)
Selvfølgelig skal der tapeseres og males, men først skal det gamle tapet ned. Nå ja en væg skal væltes og en anden bygges op. Der er lidt at gå i gang med, og fugerne uden for skal skiftes inden for overkommelig tid, der har jeg jo broderen, som kan hjælpe.

Jeg overtager huset, medens jeg er på vej hjem fra Kreta, og starter på arbejde samtidig efter 6 ugers ferie. Ok det bliver hårdt, da det er vores hektiske tid på arbejdet indtil uge 42, hvor alle vores hold så er godt i gang.

Jeg ved godt, hvad jeg skal bruge tiden til, nu skal jeg de næste uger sorterer og pakke sammen. Det bliver ikke til meget af det kreative, men når vi er færdig i huset engang i efteråret, håber jeg, at jeg har fået lavet et rigtigt godt rum til dette og kan sætte mig med de forskellige hobbyer og nyde det.

Jeg vil forsøge at skrive lidt her, så du kan følge med i ombygningen og flytningen. Det bliver ikke hverdag jeg vil skrive, men lidt af og til. Håber at jeg kan blive en bedre blogger, når jeg er kommet på plads.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar