mandag den 5. september 2011

Haven i september

Nu er det vist ved at være længe siden jeg har blogget.
Har haft travlt i haven. Jeg har nu fået fjernet alt i den ene side af haven. Min fætter kom med en lille gravemaskine, for at fjerne rødderne. Jeg har fyldt 2 containere med grene. Hold da op der var meget.
Her kan du se nogle af de rødder der skulle op, de var godt nok store, har nok stået der længe
Sådan så det ud efter de var blevet gravet op
Og hold da op nogle af dem var tunge.
Og jeg må sige at jeg har nogle dejlige genboer, de har kørt alt mit affald væk, som jeg ikke selv har fået gjort endnu, og i dag hentede han så alle rødderne, da de ikke må komme i containeren sammen med grenene, ellers blev den rigtig dyr pga. at der er jord på.
I nat regnede det rigtigt meget og så har jeg fået en "sø", så nu skal jeg vist bare have fat i nogle guldfisk :), nej spøg til side.
Her regner jeg med at der skal laves en ekstra terrasse næste år. og en sø til koier. Lige ved siden af har jeg opstammet en busk, der næsten rørte ved hjørnet af huset.
Den lille opstammede har jeg flyttet til et andet sted i haven.
her er en busk mere jeg har klippet i. Den skal også flyttes, for der hvor den står vil jeg lave højbede til grøntsager. Så er jeg nok også fri for snegle. Efter jeg har klippet at den gamle og tætte beplantning ned, har jeg ikke rigtigt set dræbersnegle i haven. Kun i forhaven, og den står for tur snart, da der er mange planter der skal flyttes ind i baghaven.

Her er et andet træ som også er blevet savet lidt i. Det gik også næsten helt hen til hjørnet af huset.
I forhaven vil jeg gerne have grus og granit samt lidt planter.
Her er en busk, som jeg i første omgang troede bare skulle graves op fordi den var helt vissen helt ind til stammen. Men så prøvede jeg at klippe det visne af og fik denne sjove busk ud af det. Når jeg har flytttet alle de andre planter skal den formes lidt mere og nogle af grenene skal tvinges i en anden retning, så jeg får lukket lidt til den ene side, hvor der ikke har været lys. Men tror den bliver sjov.

I tirsdags var jeg til scrapaften, den nye scrapklub Scrapklub Nord, og sikke nogle sjove og dygtige piger. Fik lavet lidt, men har ikke fået det pyntet, så det kommer senere på bloggen. Glæder mig til de næste aftener hvor der skal scrappes, desværre skal jeg på kursus i Odense næste gang. Øv. Lige nu går jeg med en ide til konkurrencen i klubben. Det bliver også sjovt at se hvad vi hver især kommer med.Ingen kommentarer:

Send en kommentar