mandag den 1. august 2011

Surt opstød

Hej alle
Håber at I nyder det gode vejr.
Jeg håber at der er nogen af jer der kan hjælpe mig eller rettere min nabo. Vi er nogle udvalgte på vejen, der har fået et brev i postkassen, hvor der står: Til katte ejer omkring (vejnavnet og nr.) Da vi ikke vil dele bil og garage med jeres katte vil de blive indfanget og aflivet.
Nu er det jo sådan at jeg har hund, og kunne være lige glad, men det er jeg ikke. Jeg kan godt, forstå at de ikke vil finde sig i, at der er katte, der kravler rundt på deres bil. Men at det ligefrem skal ende med aflivning af andres kæledyr, fatter jeg ikke. Og heller ikke når dem med katte prøver at finde en løsning, får de bare beskidte svar. Og i sær ikke når de bor nabo til den mest rodede have, der er fyldt med alt muligt ravelse og højt græs. I går så jeg naboens ene kat have fanget en mus, hvor mon lige det er, den er fanget ? Der må da kunne laves en løsning, det er da ikke nemt at holde kattene inde. Jeg ser da også tit kattene, men det genere ikke mig, de kan da også møde en "farlig"gøende Walther. Men jeg vil da hellere have katte i min have en mus og rotter fra den uhumske have.
Er der nogen af jer der har gode forslag til hvad dem med kattene kan gøre, skriv endelig en kommentar, så den nabo med "katteproblemer" kan hjælpes før, der aflives katte. Tror kun det er her på vejen, der er uddelt sedler, og ikke på alle de andre tilstøddende veje, og katte går jo sine egne veje.

Nu til lidt andet jeg har været i haven i flere dage, har da også fået lidt farve  samtidig.
Her kan du se et bed som jeg har været begyndt på før, men der har været et stort birketræ, så der er mange rødder der skal op også. Men her er der fjernet meget græs og blomster.
Sådan ser det ud nu efter 3 timers graven :)
I første omgang havde jeg tænkt at de rhododendron der ude foran huset skulle flytte hen, men nu har jeg tænkt at jeg vil lave en terrasse her hvor alle buskene er vokset sammen, og faktisk kun har grønt i toppen.
Og så måske en sø, som vil gå mellem begge terrasser. Ja der skal klippes og graves en del, men tror det bliver flot med tiden :)
Jeg startede i går med at fjerne alle disse blomster fra dette bed, nu skal det bare renses for rødder. Og min veninde kommer og henter hækplanterne i næste uge.
Og her vil jeg så have 3 højbede mere. Så kan vi dyrke lidt grøntsager til næste år, og så vil jeg samle frugtbuskene her også, de står lige nu 4 forskellige steder i haven, blandt alle de høje buksbede.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar