tirsdag den 30. juni 2009

Så er der gået nogle dage med Walther

Hej alle
Så er jeg langt om længe på bloggen igen. Vi har nu haft Walther i 14 dage. Ja tiden flyver, her lidt om de dage.
Vi kørte til Kruså onsdag den 17. juni for at hente Walther hjem. Ja det vil sige, der var 3 hvalpe at vælge imellem. Det er da noget svært at finde den rigtige, derfor gav vi os god tid. Men vi var alle 3 enige om at det skulle være ham her.
Han var den af hvalpene, som vi synes var lige os. Og det har vi ikke fortrudt. Hold da op hvor er han dejlig og meget nem. Vi må sige at han og hans søskende er blevet præget meget godt. Walther sov næsten hele vejen hjem og det vil sige en køretur på ca 4 timer. Det var kun den sidste halve time han var vågen. Vi lavede et lille hvil efter en time, men det var mest fordi Line skulle tisse :)


Her har vi lige placeret Walther i en klapkasse, håbede at denne kunne være rar at ligge i på turen.Og de næste nætter satte jeg uret, så vi kunne komme ud og tisse, allerede efter første nat, vækkede Walther mig. Ja det gør han faktisk stadig, de fleste nætter.

Nu er han 10 uger og har allerede lært at sitte og dæk. Mest hvis vi har godbidder i hånden. Det er nu alligevel hurtigt han har lært det.
Han elsker også at gøre ting for at få sit mad. Vi smider det på græsplænen, eller i en kugle der skal trilles, før der kommer noget ud eller en plastflaske.
Det var lidt fra de første dage. Nu har jeg snart 4 ugers ferie, så håber jeg at jeg kan finde en rytme med at skrive næsten hver dag.

Knus
Mie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar