torsdag den 24. september 2009

Ok så er jeg tilbage igen

Her har været lidt stille i lang tid, men internettet har ikke virket i lang tid og ja tiden har heller ikke været der. Men det skal der laves om på fra nu af............
Var oppe hos Sofie, søndag da hun havde ophørssalg, ØV jeg er ked af det, for det var rigtigt rart og hyggeligt at komme i kælderen. Jeg forstår udmærket hendes valg, men nej hvor må det være svært. Håber det bedste for dig Sofie og at vi må ses nu og da.
Tiden har jeg også brugt på at dyrke min nye hobby, eller endnu en, nemlig smykkefremstilling.
Hold da op hvor tiden flyver når jeg sidder med mine perler og skaber smykkerne. Her er lige nogen jeg lavede til en dejlig kvinde.


Og så er en stor del a tiden er også gået med vores nye hund, Walther. Han er bare for lækker. Han er rigtig nem, og vil gerne lære nye ting, så når vi er på skole om mandagen, ja så flyver tiden, og Walther elsker det. Nu skal det jo så lige siges, at der er en lille dame Schapendoes på holdet også, og de er nu rigtig gode venner. Så når der skal øves med 2 hunde, er vi altid på samme hold, og hvor er det sjovt at se, de gør mange ting ens, tror det ligger i generne.
Walther er snart ½ år, og er vokset rigtigt meget, især hans pels, fra at være korthåret er han nu mere langhåret og mega blød. Og når man så kan se hans øjne, så er de noget så bedårende.
Ja han har smeltet vores hjerter. Dejligt det lige blev ham vi valgte.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar