tirsdag den 29. maj 2012

Sort/hvid


Så var der lige sommer over Danmark i pinsen. Så dejligt der endeligt kom noget varme og sol, men vejrudsigten ser ikke for god ud de næste dage. ØV

Jeg har malet på lidt stempler. Regnvejr og Denne er med copic tusser.




Disse 3 er malet med distress ink.
Så nu skal der lige laves kort med dem.

søndag den 13. maj 2012

Kort med nye Spellbinders

Hej alle håber I har haft en rigtig god dag. Jeg er blevet forkælet med gaver både fordi jeg har fødselsdag og fordi det er mors dag. Håber at alle i andre mødre er blevet forkælet. Og vejret har vist sig fra den flotte side :)

Jeg har lavet lidt hurtig kort med mine nye spellbinders, og det er så hyggeligt, skal have lavet flere, da jeg har så mange stempelmotiver der ligger klar til at blive brugt.
Her har jeg stemplet på gråt og lyseblåt karton og klippet ud, og en lille billet jeg selv har lavet

Samme teknik som det ovenfor




Her har jeg stemplet med et tekst stempel først, derefter stemplet med embossingpude og hvid embossing pulver. Dereftert malet med Distress ink

Samme teknik her som ovenfor

samme teknik men brugt grønt embossing pulver

Og så har en af kollegaerne fødselsdag i morgen. Han blev fejret i fredags, og jeg lavede dette kort til ham.





torsdag den 3. maj 2012

Mie kort

Så har jeg igen været igang med at lave et mønster om, så jeg kunne lave et kort, der kunne syes på. Synes nu det er sjovt at lave disse kort. Det tager et par timer at lave mønster så det passer sammen og derefter at lave kortet. Men hyggeligt.

Et enkelt konfirmationskort efter Donna skabelon
Og så bliver min kollegas datter 20 her i weekenden. Så lavede lige dette kort. Har brugt Tim Holtz dies og en af mine Copic malede sommerfugl.

Ha en god bededagsferie. :)