tirsdag den 10. maj 2011

Huset og haven

Så har jeg været i haven, der kommer billeder senere, da jeg endnu ikke har fundet cd til kameraet :)
Hold da op så meget græs og ukrudt der er i hele haven, hende der har haft huset, har vist ikke haft energien til at holde haven. Der er meget at få styr på. Når man nu ved hvilken have jeg er flyttet fra. Men nu har jeg også muligheden for at sætte mit præg på den. Haven er hyggelig, og der er en dejlig terrasse, som nok skal blive brugt her i sommer.

Jeg får torsdag besøg af en der skal lægge fliser i forhaven, indkørslen og udvide terrassen, for jeg vil med tiden også have lavet en havedam igen. Mangler lyden af rindende vand.

Walther elsker at være ude, det har han jo i 7 mdr. kun kunnet, når vi gik tur med ham. Han har allerede fundet sin plads under nogle buske.

torsdag den 5. maj 2011

Lines Konfirmation

Hej alle

Så er jeg tilbage efter lang tid. Vi flyttede i huset lige før påskeferien, samtidig med at vi også skulle være klar til i søndags, da Line skulle konfirmeres.
Se her er hun ikke SMUK



Vi havde en super dag, tusinde tak for gaver og telegrammer til Line.
Nu prøver vi så at komme på plads i huset, og senere skal jeg nok lægge flere billeder ud af hende og af  vores invitationer og bordkort, som er lavet lidt utraditionel.

Følg med, for nu vil jeg igen være på bloggen, både med kort og smykker, og sikkert også hvordan min have vil tage form.