tirsdag den 26. oktober 2010

Hjælp

Ja jeg har virkelig brug for hjælp. Jeg står som regel for at finde på noget sjovt for mine kollegaer i december. Og mangler ideer, har du en fantastisk ide, så giv endelig et bud......

Vi har før været drillenisser faktisk 2 år, har vi brugt denne aktivitet, vi har haft "pakkekalender", hvor vi hver i sær købte 2 gaver og så blev der skrevet dagens nummer på og så skulle vi på skift have en gave, som først skulle findes under juletræet og pakkes ud medens vi andre kom med kommentarer og selvfølgelig var nysgerrige på pakkens indhold, da vi kun måtte give 50 kr. pr. pakke. Det var faktisk rigtig hyggeligt at starte dagen sammen om dette arrangement.
Jeg har også lavet en julekalender, hvor jeg fik fat på billeder af mine kollegaer, uden de fattede mistanke. En hemmelig mission :) Udvælgelsen af billederne af kollegaernes familie, skulle gå på, at de ikke skulle være let genkendelig, da vi ikke i hele december, måtte sige hvem, vi troede var på dagens billede. Der var lavet en liste med de antal dage, vi arbejde inden jul og så skulle vi skrive hvem,  vi troede, var på billedet. Den der gættede flest, fik en gave. Det var virkelig sjovt at se mine kollegaer gætte og tale i koder, da ingen ville sige hvem, de troede var gemt bag dagens låge.
Og ikke mindst at mine kollegaers familie var med på den. Der er ingen endnu, der har fundet ud af, hvem der har skaffet billederne til mig. Rigtigt sjovt at lave. Her kan du se resultatet, det tog også noget tid at laved kalenderen, men det var sjovt.

 


Så nu er mine kreative evner til julesjov virkelig lille, derfor beder jeg om HJÆLP til en ny ide, for at mine kollegaer og jeg kan lave lidt sjovt med hinanden i december måned.
Knus Mie

søndag den 24. oktober 2010

En uge går hurtigt

Ja en uge går hurtigt, har jo haft efterårsferie. :) Og som altid når jeg ikke alt det jeg har sat mig i hovedet. Jeg har dog været på kursus hos Dot og har lave nogle flettede armbånd. Vi var rigtig mange, så det blev ikke til så meget, men hyggeligt var det.

Har også strikket 3 sæt vanter, som er filtet bagefter. ØV ville lige vise jer dem, men alt synes til at forsvinde, men jeg har jo heller ikke pakket alt ud, da vi jo skal flytte i huset, når det er færdigt. Billederne skal jeg nok lægge ud hurtigt :) skal bare lig have fundet ledningen til kameraet.

Forsikringen har nu givet tilsagn om at de vil betale for fugtskaderne og diverse gulve. JUBIIII så nu skal tilbudene sendes til forsikringen og godkendes, og så kan vi komme i gang. Det er også ved at være på høje tid, hvis vi skal nå det inden sneen kommer.

ha en god søndag

mandag den 18. oktober 2010

Efterårsferie

Hej alle
Nu er det endelig efterårsferie. Jeg håber, jeg får afklaring fra forsikringen i denne uge. Synes det går lidt langsomt. Vil jo gerne i gang, så vi ikke skal sætte vinduer i i snevejr. Der skal jo laves en del, så Line og jeg skal nok regne med at bo i lejligheden julen og nytåret over. Det der skal laves i huset, tager lang tid. Der skal nyt murpap i alle indvendige mure, og alle gulvene skal op og laves om. Og så skal det hele tørre før vi kan sætte lofter, lægge gulve, tapesere og male. Men det skal nok blive godt.

Jeg er pt. ved at lave nye betræk til 3 frisørstole, jeg lavede dem for år tilbage, og skal lige have betrækkene sprættet op, py ha har jo selv syet dem, så de er syet godt.

Og så regner jeg med at jeg også skal vise jer nogle julekort jeg er i gang med, vil gerne have nogle kort færdige i god tid i år, hvis vi også skal lave huset færdig.

Men god ferie til alle jer, der også holder efterårsferie.

tirsdag den 5. oktober 2010

genhusning og nyt om huset

Hej igen
Så er jeg igen på nettet. Nu er vi blevet genhuset i en lejlighed. Hold da op man finder ud af at man har mange ting, når man får sine ting igen efter bare en måned.
Vi har ikke pakket det hele ud, da det kun er midlertidig, men vi kommer ikke ned i huset før efter jul, tror jeg.

Walther tager det utroligt roligt, og er faldet til. Min nabo spurgte i går om jeg tog hunden med på arbejde, han har nemlig slet ikke hørt noget til ham. Dejligt at vide han ikke sidder og hyler. Her er en lille film fra foråret. Den nye Ronaldo :)



På torsdag kommer taksatoren igen, da forsikringen kun vil betale for væggene, men jeg mener at de også skal betale for gulvene, da de efter tegningen over huset slet ikke er lavet som, der er beskrevet.
Og så mangler der også dampspærre i gulvene, så derfor trækker der fugt op. Gulvene er alle knækket, og det er fordi det øverste lag beton kun er 3 cm tykt, hvor der i papirerne står at de skal være 10 cm. Det er spændende hvad taksatoren siger.


Når jeg så har resultatet, skal jeg have tilbud hjem i reperationerne, og først derefter kan de komme igang. Det tager tid, men jeg tror at det alligevel er hurtig sagsbehandling fra forsikringens side.
Krydser fingre.