mandag den 24. maj 2010

2.pinsedag


Ja så er den miniferie ved at være ovre. Sikke nogle skønne dage med godt vejr.
Jeg nåede igennem bedene i haven i dag, der var lidt ukrudt, men ikke meget. Det bliver nu så flot når man lige har ordnet haven.
Synes lige I skal se hvor hurtigt at magnoliatræet forandre sig, Dette billede er taget for 2 dage siden

 dette billede har jeg lige taget.

Desværre er det få dage træet er pænt, men til efteråret kan det være at der kommer nogle få blomster i træet igen. Det er sket før.

Jeg er igang med at sortere i mine stempler og andre scrapting. Der skal være marked på Lines skole, så vi sorterer fra, og håber vi kan få lidt solgt, så vi kan få nyt.
Line har valgt noget Build a bear tøj fra hun vil sælge, og noget Diddel. Måske der kommer mere når vi ser på tingene her i ugens løb.

Synes lige I skal se at Walther også nyder det gode vejr.



mandag den 17. maj 2010

Magnoliatræet

Der er intet så flot som når vores magnolia træ blomstre, bare synd de kun holder i få dage. Det første er fra i onsdags og det næste er fra i dag.


Synes lige jeg ville vise hvor flot grøn vores have er blevet.

onsdag den 12. maj 2010

Bryllupskort

Jeg har fået en opgave at lave et bryllupskort, hvor der kan være en kuvert inden i. Har frie hænder, så kreativiteten skal bruges.
Jeg skal lave det i aften i "kortklubben", vender tilbage når jeg har lavet det.

Så fik jeg lavet kortet. Synes det er blevet flot.






tirsdag den 4. maj 2010

et konfirnationskort

Nu har jeg så lavet lidt kort og jeg har surfet lidt på nettet da jeg gerne ville have et specielt kort til vores dejlige nabopige Cecilie.
Synes selv det er blevet flot, fordi det er sommerfarver.




Og har også leget lidt med at farvelægge nogel stempler. Skal jo lære at male håret. Det er rigtigt sjovt ind i mellem at male med sine copics.