onsdag den 27. januar 2010

Sikke et vejr

Sikke et vejr, her til morgen sneede det, og nu har det regnet i mindst 4 timer.  ØV. Og så lover de frost i nat, det skal nok blive "sjovt" at køre på arbejde i morgen.
Nå men sådan er vores danske vejr jo.

Har bestilt nye varer til smykker i dag, så er det bare at vente.............
Glæder mig til at lave nogle smykker i forårsfarverne, og så venter jeg også på at der kommer lysegrå perler på lager igen, da jeg har været ved at lave en lyserød kæde med grå i, tror den bliver flot. Skal nok lægge billeder på, når den er helt rigtig.

Jeg har meldt mig til kursus i Art Clay her sidst i februar, det glæder jeg mig vildt til. Tror at det bliver sjovt at lave mine egne sølv-ting til smykkerne.

Ses

mandag den 11. januar 2010

smykker

Ja jeg har jo lovet at vise lidt, så her er lige lidt jeg lavede i december, synes de er blevet ret flotte.






Her er nogle øreringe jeg har lavet af knapper til Line, de bliver beundret tit.


Stadig sne i Nordjylland

Walther og jeg har lige været ude og gå sammen med vores "legekammerat" Gismo og hans "mor". Ja, man bliver lidt træt og ikke nok med det, så må Walther altså tøes op. Han havde is over det hele. Men det var rigtigt sjovt.

som du kan se er der mega meget is i skæget.
Det er ikke blevet til så meget med mine smykker eller kort. Den lungebetændelse var mega hård at komme igennem, er stadig ikke færdig med at hoste, men det går bedre. Så nu er der håb forude.

onsdag den 6. januar 2010

Snevejr

Her er godt nok kommet meget sne siden i går.
Walther elsker sneen, men det er træls for ham at det hænger fast i hans pels. Så han kommer og skal have hjælp til at få det fri fra poterne.

Men vi hygger os, Line har fri fra skole, da de frarådede at børnene kom i skole, da flere af lærerne ikke kunne komme frem.

Og jeg har lungebetændelse der bare ikke vil gå over. Jeg er igang med 2. omgang pencilin.
I eftermiddag vil jeg lave nogle smykker, og måske også kort, det er ikke blevet til så mange kort de sidste måneder, da jeg er lidt bidt af at lave diverse halskæder, armbånd og øreringe.

Senere kommer der lidt billeder af de ting jeg har lavet.